Waarom CIMSOLUTIONS?

Header werken bij

Waarom CIMSOLUTIONS?

Waarom CIMSOLUTIONS?

Werken bij CIMSOLUTIONSLearn, create and make it work! Dat is waar CIMSOLUTIONS voor staat. Bij ons ben je onderdeel van een betrokken bedrijf, dat voor echte kwaliteit gaat. Je bent geen nummer en kent je collega’s. Je kunt jezelf continu ontwikkelen via on-the-job training en gestructureerde programma’s voor je eigen doorgroei en ontwikkeling. We doen er samen met jou alles aan om jou in 1 jaar 2 jaar beter te maken. Ieder jaar weer!

Onze collega’s leren iedere dag bij en gebruiken hun kennis en ervaring in uitdagende state-of-the-art en hightech projecten bij de Top 500 bedrijven van Nederland. Natuurlijk bieden we je uitstekende arbeidsvoorwaarden en de kans om mee te groeien in een dynamische en gezonde onderneming. Of je nu schoolverlater bent, een ervaren software engineer, informatie analist of projectmanager, je krijgt bij CIMSOLUTIONS altijd goede begeleiding en persoonlijke aandacht!

Informele werksfeer

Informele werksfeer bij CIMSOLUTIONSWe organiseren regelmatig bijeenkomsten, speciaal om kennis met andere collega’s te delen en te leren van elkaar. Ook informeel kun je je collega’s leren kennen tijdens VrijMiBo, het jaarlijkse CIMWeekend of tijdens de sportdag. Je bent en wordt persoonlijk betrokken, zowel op werkgebied als bij sociale evenementen. Binnen CIMSOLUTIONS heerst een collegiale, informele en professionele werksfeer. Daarom werken de mensen bij ons!

Werken voor CIMSOLUTIONS betekent voor mij; Uitdagende opdrachten bij verschillende TOP klanten, de ruimte om mijn kennisniveau naar een hoger plan te tillen, maar ook ruimte voor ontspanning bij de CIMSOLUTIONS Social Events met fijne collega’s en eventueel je gezin en rijden in een mooie auto.

Top Employer 2021

Bovendien is CIMSOLUTIONS in 2021 opnieuw uitgeroepen tot TOP Employer Nederland! De volgende onderscheidende zaken hebben daarbij een belangrijke rol gespeeld: Een uitstekend salaris, een auto van de zaak, ruime ontplooiingsmogelijkheden (zeer ruim opleidingsbudget), aantrekkelijke bonussen, veel sociale evenementen, uitdagende projecten en gevarieerde opdrachten bij gerenommeerde klanten.

Jij bepaalt jouw carrièrepad 

Jij bepaalt jouw carrièrepad bij CIMSOLUTIONSBij CIMSOLUTIONS hechten we veel waarde aan zowél jouw persoonlijke- als professionele ontwikkeling. Bij indiensttreding leg je door middel van een Personal Development Plan en een Functie- en Groeipaden document jouw wensen, ambities, groei en ontwikkeling vast. Je bepaalt dus zelf voor een groot deel welke richting je opgroeit. Met een persoonlijk opleidingsbudget van maar liefst € 5000 per jaar, kun je je ieder jaar verder ontwikkelen. Dat is niet alleen belangrijk voor jou, maar ook voor CIMSOLUTIONS én haar klanten. Stérker nog, het is niet alleen een fijne mogelijkheid die we je bieden, maar zelfs cruciaal om bij te blijven in het snel veranderende IT landschap.

Het blijft niet alleen bij trainingen. Op vakinhoudelijk, maar ook op persoonlijk vlak word je intensief begeleid door een Fieldmanager. Daarnaast bieden we je uitdagende opdrachten, diverse trainingen, workshops, rollenspellen, een persoonlijke leeromgeving, zelfstudies en ontwikkelingsmogelijkheden waarbij we veel gebruik maken van de kennis die we in huis hebben.

Wil jij je ambitie omzetten in succes? Dan zijn wij voor jou de juiste werkgever!

Sidebar: 
no