Afstudeeropdracht

Header werken bij

Afstudeeropdracht Matching systeem

Afstudeeropdracht Matching systeem

Wat ga je doen?

Door de jaren heen heeft CIMSOLUTIONS verschillende systemen ingevoerd voor het matchen van geschikte kandidaten op aanvragen van opdrachtgevers. CIMSOLUTIONS heeft behoefte aan een matchingsysteem waarin alle benodigde functionaliteit is ondergebracht in één systeem, dat tevens geschikt is voor verdere uitbreiding in de toekomst. Dit matchingsysteem heeft een koppeling met het ERP-systeem voor het uitwisselen van matchinggegevens en matchingsresultaten. Voor het opzetten van een dergelijk matchingsysteem moeten de eisen en wensen in kaart worden gebracht en dient de huidige omgeving beschreven te worden. Aan de hand van de eisen en wensen dient een ontwerp voor het nieuw te ontwikkelen matchingsysteem te worden gepresenteerd aan het commercieel managementteam en het applicatiebeheerteam. Na diens goedkeuring wordt het  matchingsysteem ontwikkeld en gekoppeld aan het bestaande ERP- systeem. De eindresultaten zullen worden gedemonstreerd aan het voltallig management- en applicatiebeheerteam, gevolgd door de invoering ervan inclusief gebruikerstraining.

De uitwerking:

In het uitwerken van de opdracht toon je de volgende vaardigheden aan:

 • Informatieanalyse- en onderzoek vaardigheden;
 • Presentatie-, advies,- en demonstratievaardigheden;
 • Applicatie ontwerp-, programmeer- en testvaardigheden;
 • Het op een gestructureerde manier uitwerken van de opdracht;
 • Schriftelijk en mondeling rapporteren over de resultaten van de opdracht;
 • Verantwoorden van keuzes ten aanzien van je aanpak en resultaat met oog voor kwaliteit.

De verwachte resultaten:

 • Opleveren en presenteren van het ontwerp;
 • Opleveren, demonstreren en invoering van het matchingsysteem;
 • Opleveren van gebruikers- en onderhoudsdocumentatie;
 • Training van de matchingfunctionaliteit;

Vereiste kennis en ervaring:

 • Goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Kennis van en affiniteit met softwareontwikkeling.

Wie zijn we?

CIMSOLUTIONS is een landelijk opererende organisatie met vestigingen in Groningen, Deventer, Amsterdam, Vianen, Rotterdam, Best en Maastricht. Door onze brede klantenkring, zowel in Business als in Industry, zijn wij op zoek naar kandidaten voor al onze zeven vestigingen in Nederland.

Al 25 jaar ondersteunen wij onze klanten met hoogwaardige ICT diensten en oplossingen die het verschil maken. Onze klanten behoren tot de top 500 organisaties in Nederland en bevinden zich door heel Nederland. CIMSOLUTIONS is hét ICT bedrijf voor diensten en oplossingen van lange duur en grote impact. Wij hebben geen standaard oplossingen, maar leveren altijd maatwerk. Door gebruik van de laatste methodieken en technieken en innovatieve oplossingen maken wij het verschil bij onze klanten. Learn, create and make it work!

Wat bieden we?

Werken bij CIMSOLUTIONS betekent werken bij een dynamische, financieel gezonde organisatie. Een organisatie met de charme van een middelgroot bedrijf, hetgeen tot uiting komt in de persoonlijke aandacht voor onze medewerkers. Zo vinden wij het belangrijk dat onze medewerkers goed en up to date zijn opgeleid en daarbij de juiste begeleiding en ondersteuning krijgen. Daarnaast doen wij ieder jaar mee aan de verkiezing tot Top Employer, waarbij wij in 2021 door het onafhankelijke Top Employers Institute voor de vijftiende maal zijn uitgeroepen tot Top Employer Nederland. Gebieden waarop wij onderscheidend zijn, zijn primaire arbeidsvoorwaarden, training en ontwikkeling, cultuur en innovatie. Onze klanten zitten voornamelijk in de overheid, business en industrie. Met 7 vestigingen in Nederland hebben we bovendien meestal een standplaats bij jou in de buurt van waaruit je zoveel mogelijk regionaal wordt ingezet op uitdagende opdrachten bij onze klanten.

Wat bieden we nog meer:

 • Naast een uitdagend afstudeertraject, een maandelijkse vergoeding van € 600,- en uiteraard recht op vakantie uren;
 • Uitdagende state-of-the-art en hightech projecten waar je aan kunt werken;
 • Ruime leermogelijkheden en 1-op-1 begeleiding;
 • Kennissessies met andere ICT-professionals in jouw vakgebied over aansprekende onderwerpen;
 • Sociale uitjes zoals sportdagen, weekendjes weg en gezellige borrels;
 • Een vast contract (onbepaalde tijd) om bij ons in dienst te treden met goede arbeidsvoorwaarden (goed salaris, netto onkostenvergoeding, leaseauto, bonus, ruim opleidingsbudget en meer).

Heb je interesse?

Wij vinden het leuk om op ons hoofdkantoor of één van onze lokale vestigingen kennis te maken. Neem voor meer informatie contact op met ons recruitment team via:

Sidebar: 
no
Priority: 
10