Carrière als Professional

Header werken bij

Professionals

Professionals

Heb je veel ervaring in de IT én de wens om iedere dag beter te worden? Dan zit je bij CIMSOLUTIONS goed. Vanwege de snelle ontwikkelingen in onze markt vinden wij het van essentieel belang om blijvend aan de competenties van onze medewerkers te werken (zowel vaktechnisch als communicatief). CIMSOLUTIONS verzorgt daarom zowel interne als externe opleidingsprogramma’s en certificeringtrajecten voor al haar professionals.

Foto Richard de Ree
Bij CIMSOLUTIONS wordt kennis intensief met elkaar gedeeld. Daarnaast wordt mij de vrijheid geboden om zelf inhoud te geven aan het verbeteren van het eigen- en daarmee samenhangend het algemeen IT-kennisniveau.

Kennisdeling

Kennisoverdracht van en onderzoek naar actuele ontwikkelingen vinden wij erg belangrijk. Dit vindt plaats via diverse goed bezochte Special Interest Groups (SIG) en het Consultant Development Programma (CDP), waarbij iedere professional op een coach kan terugvallen.

CIMSOLUTIONS biedt je uitstekende arbeidsvoorwaarden en opleidingsmogelijkheden en gestructureerde programma’s voor doorgroei naar zwaardere functies. Het is dé kans om mee te groeien in een dynamische en gezonde Top Employer ICT onderneming. Oók voor de meer ervaren professionals blijven de state-of-the-art projecten uitdagend. En dat ook nog eens bij Top 500 bedrijven!

Er heerst bij CIMSOLUTIONS een collegiale, informele en professionele werksfeer, waarbij jong en oud, ervaren en minder ervaren elkaar vinden om kennis uit te wisselen.

Ik werk graag in de detachering, omdat ik hierdoor de mogelijkheid heb bij veel verschillende klanten opdrachten te vervullen. Ik heb voor CIMSOLUTIONS gekozen vanwege de omvang (de directeur kent mij ook echt persoonlijk) en de doorgroei mogelijkheden.

Sidebar: 
no