Medewerkers aan het woord

Blogs

Thumbnail image:
Datum:
dinsdag, 2 februari, 2021
Intro:
Hoe kom je tot een Flow in de ontwikkeling van nieuwe producten en diensten? Harm van Beek, Agile Projectmanager bij CIMSOLUTIONS, geeft aan dat het voor de flow zeer effectief is om gebruik te maken van een framework, zoals SAFe, om flexibel en adaptief te kunnen werken.
Lees meer: Lees meer
Thumbnail image:
Datum:
woensdag, 11 november, 2020
Intro:
Tonke Bult kwam voor het eerst in aanraking met CIMSOLUTIONS toen zij in het vierde jaar van de opleiding HBO-ICT Business zat. Haar interesse was direct gewekt. Ze deed haar afstudeeropdracht bij CIMSOLUTIONS en kwam daarna in dienst. Ze vertelt over haar ervaringen en hoe het proces van afstudeerder tot haar eerste opdracht als Test Engineer is verlopen.
Lees meer: Lees meer
Thumbnail image:
Datum:
dinsdag, 27 oktober, 2020
Intro:
Lars Wesseling, BI Specialist, heeft bij CIMSOLUTIONS afgestudeerd, daarna het traineeship gevolgd en werkt nu aan zijn eerste opdracht voor CIMSOLUTIONS. Hij vertelt hoe hij de begeleiding van CIMSOLUTIONS heeft ervaren en hoe hij zich nu verder ontwikkelt in zijn vakgebied.
Lees meer: Lees meer
Thumbnail image:
Datum:
dinsdag, 25 augustus, 2020
Intro:
Alpha Diallo vertelt hoe CIMSOLUTIONS hem grip geeft op zijn carrière. Door certificaten te behalen, trainingen te volgen en de juiste praktijkervaring op te doen is hij van software ontwikkelaar doorgegroeid tot senior functioneel beheerder en nu op weg naar informatieanalist.
Lees meer: Lees meer
Thumbnail image:
Datum:
maandag, 15 juni, 2020
Intro:
Feddo Soeterik, Scrummaster en Projectmanager, vertelt hoe hij omgaat met het nieuwe normaal. Op afstand samenwerken en het goed begeleiden van het scrumteam om blokkades op te lossen. Ook nu het team elkaar alleen op afstand spreekt, elkaar niet altijd ziet omdat webcams soms uit staan en informele gesprekken niet meer op een natuurlijke manier, zoals bij het koffieautomaat, ontstaan.
Lees meer: Lees meer
Thumbnail image:
Datum:
woensdag, 29 april, 2020
Intro:
AI en Machine Learning zijn volop in ontwikkeling, ook in het testvak. De AI testtools worden geavanceerder en frameworks om zelf iets te ontwikkelen worden toegankelijker. Het testvak zal veranderen door de komst van AI, net zoals de huidige testautomatisering dit heeft gedaan. Dat leidt tot de vraag wat de rol van de tester nog is zodra de AI toepassingen volledig zijn ontwikkeld binnen het testvak. Ofwel: ‘neemt AI onze baan als tester in?
Lees meer: Lees meer

Pagina's