Medewerkers aan het woord

Blogs

Thumbnail image:
Datum:
dinsdag, 25 augustus, 2020
Intro:
Alpha Diallo vertelt hoe CIMSOLUTIONS hem grip geeft op zijn carrière. Door certificaten te behalen, trainingen te volgen en de juiste praktijkervaring op te doen is hij van software ontwikkelaar doorgegroeid tot senior functioneel beheerder en nu op weg naar informatieanalist.
Lees meer: Lees meer
Thumbnail image:
Datum:
maandag, 15 juni, 2020
Intro:
Feddo Soeterik, Scrummaster en Projectmanager, vertelt hoe hij omgaat met het nieuwe normaal. Op afstand samenwerken en het goed begeleiden van het scrumteam om blokkades op te lossen. Ook nu het team elkaar alleen op afstand spreekt, elkaar niet altijd ziet omdat webcams soms uit staan en informele gesprekken niet meer op een natuurlijke manier, zoals bij het koffieautomaat, ontstaan.
Lees meer: Lees meer
Thumbnail image:
Datum:
woensdag, 29 april, 2020
Intro:
AI en Machine Learning zijn volop in ontwikkeling, ook in het testvak. De AI testtools worden geavanceerder en frameworks om zelf iets te ontwikkelen worden toegankelijker. Het testvak zal veranderen door de komst van AI, net zoals de huidige testautomatisering dit heeft gedaan. Dat leidt tot de vraag wat de rol van de tester nog is zodra de AI toepassingen volledig zijn ontwikkeld binnen het testvak. Ofwel: ‘neemt AI onze baan als tester in?
Lees meer: Lees meer
Thumbnail image:
Datum:
dinsdag, 21 april, 2020
Intro:
Olga Kraal is bij haar huidige project begonnen als Senior Functioneel Beheerder, maar ondertussen doet zij veel meer dan alleen functioneel beheer. Ze is verantwoordelijk voor verschillende applicaties, ze begeleidt een transitie en spreekt regelmatig met verschillende partijen over de werking van de applicaties en om lopende processen door te spreken. Het gaat hierbij ook om communicatie met diverse lidstaten.
Lees meer: Lees meer
Thumbnail image:
Datum:
dinsdag, 17 maart, 2020
Intro:
T-Shaped medewerkers, IT’ers met diepgaande specialistische kennis én een brede algemene kennis, worden erg gewaardeerd. Alexander Spaans, senior projectmanager, merkt dagelijks hoe prettig het is om naast zijn projectmanagement vaardigheden ook kennis te hebben van onder andere security, testen en functioneel beheer.
Lees meer: Lees meer
Thumbnail image:
Datum:
dinsdag, 10 maart, 2020
Intro:
Klim is als Informatie / Data analist verantwoordelijk voor het ophalen van de juiste informatie over de business zaken en de belangrijkste systemen binnen het concrete business proces. Hij analyseert welke business zaken tijdig en efficiënt zijn verlopen en welke mogelijke oorzaken er kunnen zijn voor vertragingen en knelpunten.
Lees meer: Lees meer

Pagina's