Medewerkers aan het woord

Blogs

Thumbnail image:
Datum:
donderdag, 28 mei, 2020
Intro:
Ronald Ottes vindt het regelmatig volgen van trainingen erg belangrijk, want stilstand is achteruitgang. Hij doet graag nieuwe kennis op en wordt door middel van deze nieuwe kennis geprikkeld om op een andere manier naar iets te kijken.
Lees meer: Lees meer
Thumbnail image:
Datum:
woensdag, 29 april, 2020
Intro:
AI en Machine Learning zijn volop in ontwikkeling, ook in het testvak. De AI testtools worden geavanceerder en frameworks om zelf iets te ontwikkelen worden toegankelijker. Het testvak zal veranderen door de komst van AI, net zoals de huidige testautomatisering dit heeft gedaan. Dat leidt tot de vraag wat de rol van de tester nog is zodra de AI toepassingen volledig zijn ontwikkeld binnen het testvak. Ofwel: ‘neemt AI onze baan als tester in?
Lees meer: Lees meer
Thumbnail image:
Datum:
dinsdag, 21 april, 2020
Intro:
Olga Kraal is bij haar huidige project begonnen als Senior Functioneel Beheerder, maar ondertussen doet zij veel meer dan alleen functioneel beheer. Ze is verantwoordelijk voor verschillende applicaties, ze begeleidt een transitie en spreekt regelmatig met verschillende partijen over de werking van de applicaties en om lopende processen door te spreken. Het gaat hierbij ook om communicatie met diverse lidstaten.
Lees meer: Lees meer
Thumbnail image:
Datum:
dinsdag, 17 maart, 2020
Intro:
T-Shaped medewerkers, IT’ers met diepgaande specialistische kennis én een brede algemene kennis, worden erg gewaardeerd. Alexander Spaans, senior projectmanager, merkt dagelijks hoe prettig het is om naast zijn projectmanagement vaardigheden ook kennis te hebben van onder andere security, testen en functioneel beheer.
Lees meer: Lees meer
Thumbnail image:
Datum:
dinsdag, 10 maart, 2020
Intro:
Klim is als Informatie / Data analist verantwoordelijk voor het ophalen van de juiste informatie over de business zaken en de belangrijkste systemen binnen het concrete business proces. Hij analyseert welke business zaken tijdig en efficiënt zijn verlopen en welke mogelijke oorzaken er kunnen zijn voor vertragingen en knelpunten.
Lees meer: Lees meer
Thumbnail image:
Datum:
maandag, 24 februari, 2020
Intro:
Het volgen van opleidingen maakt mijn kennis ook aantoonbaar, ik hoef het niet meer zo uitgebreid uit te leggen als voorheen. Daarnaast zorgen de opleidingen voor een stuk awareness en herhaling van de reeds aanwezige kennis, wat best wel prettig is.
Lees meer: Lees meer

Pagina's