Medisch en Gezondheid

Medisch & Gezondheid

CIMSOLUTIONS biedt ICT-dienstverlening voor de GezondheidszorgDe marktsector Medisch en Gezondheid is sterk in ontwikkeling. Nieuwe medicijnen en behandelmethoden zijn in opkomst. Gezondheid lijkt bijna maakbaar ter worden, maar de vraag is tegen welke prijs.

De kosten van de gezondheidszorg lopen steeds verder op en vragen steeds meer aandacht. Er is sterke behoefte aan meer handen aan het bed, inzet van slimme ICT en apparatuur kan daarbij helpen. Door routinematige handelingen te automatiseren, en door het inzetten van sensoren en zorgrobots kan werk uit handen worden genomen.

Wat kan CIMSOLUTIONS voor u betekenen

De professionals van CIMSOLUTIONS hebben ervaring in de wereld van technische automatisering en met medische apparatuur. Onze systeemspecialisten en security experts kunnen u helpen met de uitdaging om alle medische systemen aan het netwerk te koppelen. Daarnaast heeft CIMSOLUTIONS veel ervaring met digitaliseringsprojecten, en kan u helpen bij het digitaliseren van medische dossiers. Ook heeft CIMSOLUTIONS C++, C# en .NET ontwikkelaars met ruime ervaring in instrumenten- en modaliteitenbouw.

Modernisering ICT-systemen voor Fokus

Afbeelding logo FokusCIMSOLUTIONS heeft bij Fokus 2 Senior Projectleiders ingezet om de modernisering van de ICT-systemen te begeleiden. Lees meer

Sidebar: 
no