Outsourcing

Outsourcing

Door de volwassenheid van ICT en de toenemende globalisering wordt het model van outsourcing en wereldwijde softwareontwikkeling, test, onderhoud en beheer voor veel organisaties steeds meer onvermijdelijk. Onze klanten die outsourcing - met of zonder offshore component - geadopteerd hebben, zijn succesvolle organisaties met een uitstekende reputatie. Ze realiseren door outsourcing niet alleen kostenbesparingen, dat is slechts één van de vele voordelen. Deze organisaties realiseren ook een kortere ‘time to market’, verkooptoename, toegang tot nieuwe markten, flexibele en schaalbare capaciteit van resources en een verhoogde effectiviteit van processen.

Waarom CIMSOLUTIONS?

Hoe begint u met outsourcing zonder enige ervaring? Hoe borgt u de overdracht van kennis, kwaliteit en productiviteit? Hoe kunt u culturele verschillen en communicatiekloven overbruggen? Hoe schaalt u resources met specifieke kennis op en af met behoud van deze mensen? Hoe zit het met de tooling voor configuratiemanagement, bug tracking en requirement management?

CIMSOLUTIONS is uw ideale partner. Wij helpen u bovenstaande uitdagingen te beheersen en te profiteren van de voordelen van outsourcing. Waarom?

  • Ons uitstekende track-record van ruim 25 jaar dienstverlening met een voortreffelijke klanttevredenheid;
  • Onze hoge medewerker tevredenheid, het 13 jaar winnen van de award “Top Employer Nederland”;
  • Onze volledig uitgeruste kantoren en toegewijde ICT-professionals met outsourcing- en offshore ervaring;
  • Onze Bengaalse medewerkers in Nederland borgen de link met onze offshore vestiging in Dhaka.

Business modellen

CIMSOLUTIONS heeft drie business modellen om aan de verschillende outsourcingsbehoeften te beantwoorden van meerdere klanten:

  1. Fixed-Price of Project met resultaatverantwoordelijkheid: Geschikt voor een tijd kritisch project met goed gedefinieerde eisen en reikwijdte.
  2. Individuele consultancy opdracht: De meest flexibele inzet van projectbetrokkenheid op basis van tijd en middelen.
  3. Onsite-Offshore (hybride) model / Gerichte teamopdracht: Geschikt voor grote, complexe en lange termijn systeemontwikkeling, test, applicatiebeheer en -onderhoud.

Website voor de Nederlandse Ambassade in Dhaka

CIMSOLUTIONS heeft de ‘Profitable Opportunities for Food Security’ (PROOF) website gebouwd voor de Nederlandse Ambassade in Dhaka. Lees meer

Sidebar: 
no